Hoppa till sidans innehåll

Många kom och sprang Klubbmästerskapet

05 JUL 2017 15:48
På tisdagens klubbmästerskap i terränglöpning var det hela 24 barn och 10 vuxna som sprang och det blev även ett nytt banrekord!
  • Skapad: 05 JUL 2017 15:48

När IK Granit arrangerade sitt årliga klubbmästerskap i terränglöpning blev det fullt med löpsugna barn, ungdomar och vuxna vid motionsspåret i Bovallstrand. Utöver de som sprang var det även många som kom för att heja på, och alla njöt av det fina vädret och att knotten dagen till äran hade försvunnit.

Efter anmälan var det dags för barnen att springa 1 eller 2 km och det blev full rusning från början. Efter en liten stund kom de första in till mål eller stack ut på ett andra varv akompanjerade av publikens hejarop. När alla kommit i mål kunde det konstateras att det hade gått fort i skogen.

Efter barnen och ungdomarna var det dags för de äldre att ge sig ut på den längre slingan som mäter 4 km. Här gick det också fort från början och när förste löparen hade gått i mål visade det sig att vi hade fått ett nytt banrekord då Theodor Eliasson sprang på 14:44, en sekund snabbare än sitt tidigare rekord. En stund senare hade alla nått mållinjen och det var dags för prisutdelning och korvgrillning.

Här kan ni se resultaten.

Tack till alla som hjälpte till och tack till alla som kom och sprang och hejade.

Skribent: Henrik Vangenmo
E-post: Adressen Gömd

Våra samarbetspartners 

trimtex

 

ica tärnan

 

Postadress:
IK Granit - Friidrott
Fredrik Edström, Prins kristians gata 4
45661 Hunnebostrand

Kontakt:
Tel: 0704989664
E-post: This is a mailto link

Se all info