Hoppa till sidans innehåll

Runnersworld.se


Här visas de senaste nyheterna från runnersworld.se

Med trötta ben skrev de fyra löparna från ASICS FrontRunner in sig i historieböckerna efter att ha korsat landet från Kalmar till Varberg på tio dagar.
 
Medan vi firar midsommar laddar våra ultrastjärnor Jonas Buud och Elov Olsson för världens äldsta och kanske mest prestige fyllda 100 miles lopp Western States som startar på midsommardagen.
 
Sverige har verkligen blivit en toppnation inom trail och ultra och ett nytt namn i eliten är Johanna Bygdell från Öbacka löparklubb. Nyligen var hon först i mål av alla i 129 km loppet High Coast Ultra.
 
Sommaren är inte bara lata dagar utan också en tid då många olika händelser pockar på din uppmärksamhet. Ett gott råd är därför att bygga din semesterträning runt morgonpass, tempoträning och återhämtning.
 
Att korsa Sverige löpandes på 10 dagar är en utmaning som fyra löpare från ASICS FrontRunner är på väg att klara. De har nu avverkat mer än hälften av de 400 kilometrarna.
 
Det blev inga svenska rekord för löparna på Bauhaus-galan på Stadion. Men tjejtrion Meraf Bahta, Sarah Lahti och Lovisa Lindh visade verkligen att de tillhör den absoluta världseliten.
 
Friidrottssäsongen för de svenska elitlöparna har startat oerhört starkt. Både Sarah Lahti och Meraf Bahta har satt svenska rekord på olika distanser. På söndag möts dom i en högintressant duell över 3000 meter på Stadion när Bauhaus-galan avgörs.
 
Nike's spektakulära Breaking2-projekt - ett försök att spränga den magiska tvåtimmarsvallen på marathonsträckan - börjar nu också resultera i en rad nya produkter på marknaden.
 

Run Your World: Lidingö

(2017-06-13 14:11)
Saucony "Run Your World: Lidingö” är ett helt nytt löparcommunity där du får möjlighet att få träningstips, träningsprogram och inspireras av andra löpare inför klassiska 3 milen på Lidingöloppet.
 
Gillar du att springa i trappor? Då är Gbg Trappathon nåt för dig: Ettusen trappsteg fördelade på 12 kilometer och 300 höjdmeter. Skakiga ben garanteras.
 

Våra samarbetspartners

icebug

 

trimtex

 

 

ramsviks camping och stugby

 

dalblads

 

ica tärnan

 

sotenäs kommun

Postadress:
IK Granit - Friidrott
Ulrica Ifver, Dinglevägen 35
45647 Bovallstrand

Kontakt:
Tel: 0704989664
E-post: This is a mailto link

Se all info