Hoppa till sidans innehåll

Runnersworld.se


Här visas de senaste nyheterna från runnersworld.se

Kickstarta 2018 med en inspirerande träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och #challenge21K gänget med siktet mot Tjejmilen 21K!
 
Meraf Bahta infriade medaljförhoppningarna i terräng-EM i slovakiska Šamorín. Åt turkiska Yasemin Can fanns inte mycket att göra denna dag men efter hård kamp med Norges Karoline Bjerkeli Grøvdal spurtade Meraf till sig silvermedaljen på 8 km...
 
Får Napoleon göra sin segergest i terräng EM som avgörs i slovakiska orten Samorín på söndag? Sverige skickar en stor trupp till EM tävlingen och störst förhoppningar individuellt sätts till dubbelsegrarna från höstens terräng SM Napoleon Solomon...
 
Tävlingen är avgjord! Här är löparen som får chansen att förbättra löpsteget med Camp Pro:s hjälp.
 

Julstämning i shoppen!

(2017-12-05 15:03)
Vi blickar mot jul och listar nedan några grymma julklappstips för alla plånböcker till den löpargalna från vår webshop. Strumpor i all ära, men är inte en prenumeration på Runner's World roligare?
 
Att springa fartlek på en kuperad skogsslinga är ett roligt sätt att hålla formen under höst- och vinterträningen. Lämna klockan hemma och låt kroppen styra farten!


 

Träningen bakom 2.05.48

(2017-12-03 18:36)
Tidigt i söndags gick norrmannen Sondre Norstad Moen i mål som segrare på klassiska Fukuoka Marathon med tiden 2:05:48. Segertiden var en förbättring av Moens personbästa med över fyra minuter och innebar ett nytt fantastiskt europarekord på...
 
Just nu pågår värdens största löparmässa i Austin, Texas. Här samlas nästan alla märken som satsar på löpsegmentet. Det hetaste: Skorna som skräddarsys helt till din fot med 3D-scanning.
 
Vanliga värktabletter kan hämma såväl muskeltillväxt som styrka, enligt ny forskning vid Karolinska Institutet. Det rapporterar Centrum för idrottsforskning.
 
Hur yttre rymden inspirerade Reebok att utveckla Floatride Run – utsedd till ”Bästa debut” i Runner’s Worlds stora skotest 2017.
 

Våra samarbetspartners

icebug

 

trimtex

 

 

ramsviks camping och stugby

 

ica tärnan

 

sotenäs kommun

Postadress:
IK Granit - Friidrott
Ulrica Ifver, Dinglevägen 35
45647 Bovallstrand

Kontakt:
Tel: 0704989664
E-post: This is a mailto link

Se all info